Restoran Sinđelić

Vojislava Ilića 86, Beograd - Rezervacije na broj: (+381) 11 2412 297

Vratite se na početnu stranu



Menu




Ukoliko ste alergični molimo Vas da proverite sastojke kod Vašeg konobara.

Jela sa roštilja

Mešano meso „Sinđelić“

Vešalica u maramici na gurmanski način

Bela vešalica

Sinđelićeva pljeskavica

Pljeskavica na kajmaku

Ćevapčići sa lukom

Ćevapčići na kajmaku

Pljeskavica

Leskovački ćevapčići

Leskovački uštipci

Svinjski file na žaru

Svinjski ražnjići u slanini

Sinđelićeva mućkalica

Dimljena piletina na žaru

Pileće belo na žaru

Punjena vešalica

Dimljena bela vešalica

Dimljena domaća kobasica

Pileća džigerica u slanini

Krmenadle na žaru

Punjeni file „Sinđelić“

Beli bubrezi na žaru

Svinjski vrat

Pileći batak

Jela po porudžbini

Biftek na žaru sa krompirom u ljusci

Biftek sa sosom od bibera

Ramstek na njujorški način

Rozbratna na francuski način

Sote „Stroganov“

Teleći noazet sa pečurkama

Šnicle natur, bečka, pariska

Karađorđeva šnicla

Medaljoni sa pečurkama

Medaljoni na užički način

Piletina na baštovanski način

Punjeni pileći medaljoni
(sos od pečuraka)

Punjeni pileći medaljoni
(na užički način)

Pileća plava traka
(pohovana ili na žaru)

Pileći medaljoni „baštovanski“

Piletina na italijanski način

Piletina na francuski način

Pileći sote sa pečurkama

File minjon na žaru

Beli bubrezi na francuski način

Južnjački stek
ZATVORI

Tradiocionalna srpska jela

Jagnjeća kapama

Jagnjetina u mleku

Restovana jagnjeća džigerica

Tripice

Gurmanske tripice

Kuvana junetina u povrću

Sarma od zelja

Kuvana piletina u povrću

Pile u supi i testu

Ribić u kajmaku i povrću

Crevca

Brizle

Internacionalni specijaliteti

Piletina „Curry“

Piletina u sosu od meda

Pohovana piletina - susam i praziluk

Svinjski medaljoni u senf sosu

Svinjski kotleti u sosu od šljiva

Pohovano svinjsko meso

Biftek u sosu od oraha i badema

Kocke od bifteka u sosu od tartufa

Govedina na francuski način